Med solcellsladdade lyktor i trädgården kan en mysig stämning skapas. Eller använd dem för att lysa upp kring grusgången upp till entrén. Det som skiljer modellerna åt är framförallt ljusstyrka och design. Några modeller från butiken Smartasaker.se är följande:


Solcellsladdad Glaslykta

Denna glaslykta är utrustad med en ljusslinga som sprider ett mysigt ljus i trädgården eller på balkongen och laddas upp av solen under dagens ljusa timmar. Glasburken är 13,5 cm hög, har en diameter på 7 cm och lyser i cirka 6 timmar när den är fulladdad.

Köp hos Smartasaker.se


Solcellsladdad Vägglykta (2-pack)

Dessa solcellsladdade vägglyktor ger ett behagligt, varmvitt ljus och är ett uppfriskande tillskott till vilken husfasad som helst. Med 2-packet får du dubbla doser ljus, perfekt för att sätta prägel på uteplatsen eller guida gäster till dörren.

Köp hos Smartasaker.se


Solcellsladdad Lykta

Denna trädgårdslykta lyser med ett gul flammande sken som efterliknar ett brinnande ljus och hämtar all energi direkt från solen. Den är svart, har en höjd på 18,5 cm, och är vattentät men bör tas in vid minusgrader.

Köp hos Smartasaker.se


Solcellsladdad Gångbelysning Filippa 50 cm

Denna 50 cm höga solcellsladdade gångbelysning tänds automatiskt i skymningen och lyser med ett mysigt varmvitt ljus. Den är tillverkad av aluminium, stål och glas och är vattentät men bör tas in på vintern när det är minusgrader.

Köp hos Smartasaker.se


Solladdad Campinglykta

LuminAid Packlite Nova är en kompakt och superlätt lykta som kan laddas upp tusentals gånger och är 100% vattentät ner till 1 meters djup. Den har fem ljuslägen och kan laddas upp på 10 timmar med solceller eller snabbladdas på 1-2 timmar med den medföljande micro-USB-kabeln.

Köp hos Smartasaker.se


Små Solcellslyktor med Flammande Låga (2-pack)

Dessa små solcellslyktor tänds automatiskt på kvällen och lyser med ett mysigt flammande sken, och kan användas både i trädgården och på balkongen. De är 23 cm höga, har 10 LED-lampor per lykta, och är vattentäta men bör tas in vid minusgrader.

Köp hos Smartasaker.se


Vad är solcellsladdad lykta till trädgården?

Solcellsladdade lyktor till trädgården är en modern och miljövänlig lösning för utomhusbelysning. De använder solenergi för att ladda upp batterierna och ge ljus under kvällen och natten.

Hur fungerar solcellsladdade lyktor?

Solcellsladdade lyktor består av en eller flera solcellspaneler som fångar upp solens strålar och omvandlar dem till elektrisk energi. Denna energi lagras i ett uppladdningsbart batteri som sedan används för att driva LED-lampor eller andra ljuskällor när solen har gått ner.

Skymningssensor

Många solcellsladdade lyktor är utrustade med en skymningssensor som automatiskt känner av när det blir mörkt och tänder lyktan. Detta gör dem mycket användarvänliga och energieffektiva, eftersom de bara lyser när det behövs.

Estetik och design

Solcellsladdade lyktor finns i en mängd olika stilar och designer, från klassiska lyktor till moderna och minimalistiska modeller. De kan användas för att skapa en mysig atmosfär i trädgården, belysa gångvägar eller som dekorativa inslag på en uteplats eller balkong.