getingfälla loga

Med en getingfälla kan getingarna fångas på uteplatsen, altanen eller i trädgården. Fem modeller som finns att köpa är:

getingfälla silvalure

Silvalure® getingfälla är en miljövänlig och diskret lösning för att hantera getingar, utformad för eget lockmedel som saft och förberedd för olika placeringsalternativ. Getingarna lockas in och drunknar snabbt, och fällan kan användas om och om igen.Köp hos Stick.se


 

flug och getingfälla

Flug & Getingfälla Outdoor FW1 är en välbeprövad och effektiv fälla för att fånga flugor och getingar utomhus. Uppsamlingsburken har specialöppningar som hindrar insekterna från att flyga ut, och fällan kan kompletteras med lockmedel som saft eller öl.
Köp hos Stick.se


getinglockmedel

Lockmedel geting granulat 3-pack är ett effektivt och helt naturligt lockmedel för geting- och flugfällor. Det granulatbaserade lockmedlet blir 750 ml färdig blandning, håller i 3 veckor, och passar till alla getingfällor, inklusive W-Trap getingfälla.Köp hos Stick.se

wasttrap

Getingfälla W-Trap™ är en praktisk och giftfri getingfälla som kan användas både för upphängning och som bordsstativ. Tack vare en smart konstruktion fängslas och drunknar getingarna, och fällan kan fyllas med eget lockmedel som saft eller annan söt vätska. Köp hos Stick.se


biobasis

Geting- och flugfälla Biobasis® är en giftfri kvalitetsfälla som används av både privatpersoner och professionella. Med en beprövat effektiv design och stark signalfärg lockar den insekter och hindrar dem från att flyga ut. Fällan kan kompletteras med lockmedel och är förberedd för upphängning eller placering på platt underlag.Köp hos Stick.se


Vad är en getingfälla?

En getingfälla är ett verktyg som används för att kontrollera och minska antalet getingar i ett visst område. Getingar kan vara både irriterande och farliga, särskilt för personer som är allergiska mot deras stick. En getingfälla erbjuder en effektiv och ofta miljövänlig lösning för att hantera dessa insekter.

Hur fungerar en getingfälla?

En getingfälla fungerar genom att locka getingar med hjälp av olika lockmedel, som ofta är sötade vätskor eller speciella dofter som getingar finner attraktiva. När getingarna väl är inne i fällan, hindras de från att flyga ut genom en smart design som gör det svårt för dem att hitta utgången. Många fällor är utformade så att getingarna drunknar i lockmedlet, vilket gör det enkelt att tömma fällan och använda den igen.

Vilka typer av fällor finns det?

Det finns olika typer av fällor som passar olika behov och preferenser. Vissa är enkla och billiga, medan andra är mer avancerade och kostsamma. De flesta getingfällor kan kategoriseras i två huvudtyper:

  1. Kommersiella getingfällor: Dessa är färdigtillverkade och ofta designade för att vara både effektiva och estetiskt tilltalande. De kan innehålla speciella lockmedel och är ofta lätta att använda.
  2. Hemmagjorda getingfällor: För den som föredrar en mer kostnadseffektiv lösning kan en getingfälla enkelt göras hemma med hjälp av vanliga hushållsartiklar som plastflaskor och saft.

Sammanfattning

En getingfälla är ett praktiskt verktyg för att kontrollera getingpopulationen i ett område. Genom att använda lockmedel och en smart design fångar fällan getingarna och hindrar dem från att störa människor. Oavsett om du väljer en kommersiell eller hemmagjord fälla, kan en getingfälla vara en värdefull del av din strategi för att hantera getingar och skapa en mer behaglig utomhusmiljö.