Hallon är inte bara läckra att äta som de är, de är också otroligt mångsidiga och kan användas i en mängd olika recept och kreationer. Från sylt och saft till kakor och pajer, möjligheterna är nästan oändliga.

Hallonsylt

En klassiker som aldrig går ur tiden är hallonsylt. Det är enkelt att göra och kan användas på allt från bröd och pannkakor till desserter. Hallonsylt är inte bara för frukost. Prova det som en fyllning i bakverk eller som en topping på glass och yoghurt.

Hallonsaft

Hallonsaft är en uppfriskande dryck som är enkel att göra hemma. Hallonsaft kan drickas som den är, användas som en bas i cocktails eller till och med som en smaksättare i matlagning.

Hallonkakor

För den som älskar att baka är hallonkakor ett utmärkt sätt att använda dessa bär. Hallonkakor är perfekta för fikastunden, som en del av en dessertbuffé eller som en gåva till vänner och familj.

Hallonpaj

Hallonpaj är en annan klassiker som är älskad av många. För att göra en hallonpaj behöver du en pajdeg, hallon och en fyllning som ofta består av socker och eventuellt lite potatismjöl.  Hallonpaj är utmärkt som dessert eller som en söt rätt vid speciella tillfällen. Den kan serveras varm eller kall, och är ännu godare med en klick vaniljsås eller glass.